Ervaar
Bloemetje Geluk

Bestel gemakkelijk en snel hier online uw boeket naar keuze!

Bloemetje Geluk Rozen

Voor de liefste

Boeket Rozen

Bestellingen kunnen worden bezorgd of afgehaald van maandag t/m zaterdag.U dient uw bestelling minimaal 24 uur van te voren door te geven.

small_icoon

SMALL € 14,95

medium_icoon

MEDIUM € 19,95

large_icoon

LARGE € 24,95

KAARTJE ERBIJ?

Vul bij je bestelling bij de
persoonsgevens in het vakje
'Opmerkingen' in wat je op je
persoonlijke kaartje
geschreven wilt hebben!

Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Roos Roze

€ 3,50 p.st

Roos Rood

€ 3,50 p.st

  • Het boeket wordt verpakt in een bloementas met kaartje
  • Het boeket staat in de bloementas op water in een 100% biologisch afbreekbare beker.
  • De verzorging tips staan op de beker genoteerd.

Verzorgingstips snijbloemen

  • Zorg voor een schone vaas. In water ontstaan bacteriën. Door de vaas goed schoon te maken met een druppeltje bleek worden de bacteriën gedood en kan het boeket optimaal bloeien
  • Snijd een stukje van de steel van de bloemen af. Ga de stelen niet hakken of knippen maar snijd ze met een scherp mes schuin af,  1 cm is voldoende. Vers afgesneden stelen kunnen beter water opnemen waardoor ze langer bloeien. Herhaal dit na 3 dagen. Laat de bloemen niet droog liggen maar zet ze gelijk in het water, zo voorkom je dat de stelen indrogen.
  • Water. Ververs het water om de  3 dagen zodat er geen bacteriën in het water kunnen komen. Controleer daarnaast regelmatig of er voldoende water in de vaas zit.
  • Voeding. Voeg de voeding die bij het boeket zit in het verse water toe. In het zakje voeding zit glucose om de bloemen mooi te laten bloeien en een bacteriedodend middel om het water schoon te houden. Let op de juiste verhouding.
  • Standplaats. Bloemen staan graag op een lichte koele plek. Bloemen kunnen er niet tegen als ze in de tocht, zonlicht, centralen verwarming of bij een fruitschaal staan, ze zullen dan snel verwelken.

TIP
  Zet de bloemen ’s nachts op een koele plek
  om ze langer mooi te laten!