Bloemetje Geluk Paasbloemstuk 

Voor een geluksmoment

Paasbloemstuk

Op zaterdagochtend 9 april ( 10.00- 12.30 uur) en donderdagavond 14 april (19.30 - 22.00 uur) staat er een prachtig paasbloemstuk op het programma. Het paasbloemstuk wordt gemaakt op een metalen ring. De materialen die o.a. verwerkt worden zijn: blauwe druifjes, eucalypthus, pistache, kronkeltakken, veertjes, kwarteleitjes.
U kunt zich opgeven door op onderstaande link bestel te drukken, een mail of app te sturen naar Bloemetje Geluk. Bij opgave graag de datum vermelden. 
Bij opgave via de site zelf afhalen aanklikken anders komen er bezorgkosten bij.

Paasbloemstuk
€ 39,50

.

Verzorgingstips snijbloemen

  • Zorg voor een schone vaas. In water ontstaan bacteriën. Door de vaas goed schoon te maken met een druppeltje bleek worden de bacteriën gedood en kan het boeket optimaal bloeien
  • Snijd een stukje van de steel van de bloemen af. Ga de stelen niet hakken of knippen maar snijd ze met een scherp mes schuin af,  1 cm is voldoende. Vers afgesneden stelen kunnen beter water opnemen waardoor ze langer bloeien. Herhaal dit na 3 dagen. Laat de bloemen niet droog liggen maar zet ze gelijk in het water, zo voorkom je dat de stelen indrogen.
  • Water. Ververs het water om de  3 dagen zodat er geen bacteriën in het water kunnen komen. Controleer daarnaast regelmatig of er voldoende water in de vaas zit.
  • Voeding. Voeg voeding of een druppeltje bleek toet aan het schone water. Bleek is een bacteriedodend middel om het water schoon te houden. 
  • Standplaats. Bloemen staan graag op een lichte koele plek. Bloemen kunnen er niet tegen als ze in de tocht, zonlicht, centrale verwarming of bij een fruitschaal staan, ze zullen dan snel verwelken.

TIP
  Zet de bloemen ’s nachts op een koele plek
  om ze langer mooi te laten!