Ervaar
Bloemetje Geluk

Bestel gemakkelijk en snel hier online uw boeket naar keuze!

Over Bloemetje Geluk

Mijn naam is Alies Woestenenk. Eigenaresse van Bloemetje Geluk. De passie en liefde voor bloemen is in mijn werk terug te vinden. Bloemen spelen een belangrijke rol in mijn leven. Het geeft mij een gevoel van geluk, graag wil ik dit geluksmoment met jullie delen.

Van kinds af aan spelen bloemen een rol in mijn leven. Eerst op spelende wijze en later op de Middelbare tuinbouwschool, Dutch Flower Master opleiding, Meesterbinder opleiding en de Aeres Hogeschool te Wageningen. Op werkgebied zijn vele ervaringen opgedaan in binnen en buitenland van freelance bloemenarrangeur tot docent bloemsierkunst.  

De grootste inspiratiebron is hierbij de puurheid en schoonheid van de natuur.

Bloemen spelen in elk deel van het leven een belangrijke rol. Bloemen zorgen voor emotie. Ze geven je een speciaal gevoel op speciale momenten, omdat je het nodig hebt of zomaar omdat ze prachtig zijn.

Bloemetje geluk heeft deze bijzondere momenten in het leven vertaald naar 5 thema’s; liefde , vriendschap, succes, bedankt en sterkte. Voor deze bijzondere momenten kan een bloemetje geluk worden gegeven om iemand een speciaal en uniek gevoel te geven met de meest prachtige bloemen. 

De visie van bloemetje geluk is een bijzonder gevoel van geluk te creëren met plantaardig materiaal en dit op een zo puur mogelijk manier, rekening houdend met de schoonheid van de natuur. Elke bloem en plant heeft een unieke schoonheid uit de natuur meegekregen.  Duurzaamheid is daarnaast een belangrijk onderdeel. Dit vertaald zich in recycle bare verpakkingen, duurzame producten en het scheiden van afval.